MeetMe Recensie Mei 2024: Voors en tegens - Alle servicefuncties (2024)

  • Caitlyn

  • 03 jun 2021Bijgewerkt:15 mei 2024

  • 3189 Keer bekeken

  • 11 min lezen

Aansluitapps

Tiener Aansluiting Apps

Dating met gedeelde interesses

Adventure Dating

Platformen

Android Dating iOS-datingapps

Soorten relaties

Vriendensites maken

Pluspunten

  • Werkt onder COPPA-klachten
  • De meeste profielen zijn gedetailleerd
  • De mobiele app is beschikbaar voor zowel Android als iOS
  • Ledenactiviteit is hoog

Nadelen

  • Sommige functies zijn alleen toegankelijk voor premium gebruikers
  • Niet voor singles die op zoek zijn naar serieuze relaties
  • Af en toe onbeleefde gebruikers

MeetMe is een ongebruikelijke en niet-triviale datingsite. Het is een platform dat sociale media en online dating combineert. De dienst werd in 2005 gelanceerd door David en Catherine Cook onder de naam myYearbook. Het bevat communicatiehulpmiddelen zoals chat, streams, discussiethreads en andere effectieve functies die via browser en mobiel kunnen worden gebruikt.

Het is de ultieme plek voor singles om nieuwe mensen te ontmoeten en spelletjes te spelen om elkaar beter te leren kennen. Met MeetMe kunnen gebruikers zoeken naar wedstrijden die binnen een paar kilometer van hun ingestelde gebied wonen. Dit maakt uw dating-ervaring handiger. Lokale dating helpt leden om meer kennis te maken met gelijkgestemde zielen die in de buurt wonen, in plaats van tijd te verspillen aan verre relaties.

Reputatie en geschiedenis van Meetme

MeetMe Recensie Mei 2024: Voors en tegens - Alle servicefuncties (1)

MeetMe gelooft dat menselijke connectie de sleutel is tot een gelukkig leven. Of de gebruikers van het platform nu op zoek zijn naar losse vrienden of een blijvende romance, MeetMe wil mensen met elkaar laten communiceren. MeetMe heeft meer dan 4,5 miljoen actieve gebruikers, meer dan 190.000 nieuwe leden die zich dagelijks aanmelden en meer dan 74 miljoen chatberichten die per dag worden verzonden.

MeetMe is begonnen als een digitale kopie van een papieren jaarboek. In 2005 wilden tieners een gewoon papieren jaarboek omzetten in een digitale versie van de 21e eeuw. En zo is myYearbook ontstaan. Jaren later waren er meer dan 100 arbeiders. Het is populair geworden onder meer dan 20 miljoen gebruikers en heeft maandelijks 1,2 miljard online bezoeken gehaald. Best indrukwekkend voor een website gemaakt door tieners.

Hoewel dit concept veel lijkt op Facebook, is het niet hetzelfde. Terwijl de laatste is gemaakt om oude vrienden te verbinden, is myYearbook gemaakt om gebruikers met nieuwe mensen in contact te brengen. Flash-games hebben ook bijgedragen aan de populariteit van de site. De website bleef groeien en de functionaliteit updaten. Zo verschenen er een instant messaging-client, een realtime stream en mobiele apps. Ten slotte werd in 2012 de site omgedoopt tot MeetMe.

Dankzij een fris concept van nieuwe vrienden maken in plaats van te communiceren met oude vrienden, vond de site meer succes. In 2017 kreeg de site een nieuwe naam. Er zijn nieuwe functies toegevoegd, waaronder live videostreams. Het is een functie die nu wordt gewaardeerd en geliefd door gebruikers. Het helpt de populaire leden om wat geld te verdienen door diamanten te verzamelen.

Website, app, interface, registratie

Dit is een van de meest populaire online datingsites die tegenwoordig beschikbaar zijn. Het biedt unieke datingopties door leden meer informele manieren te bieden om contact te maken en nieuwe mensen te ontmoeten. Hoewel het platform trendy is onder jonge internetgebruikers, ziet het ontwerp van de hoofdversie er een beetje verouderd uit. Het lijkt op de oude lay-out van Facebook. Maar we herinneren ons allemaal dat Facebook zijn ontwerp heeft vernieuwd, terwijl MeetMe dat niet heeft gedaan. Misschien kan dit worden verklaard door het feit dat de meeste gebruikers meer van de app houden, omdat deze een moderne en strakke uitstraling heeft.

Aanmelden Proces. Is het hier gemakkelijk?

MeetMe Recensie Mei 2024: Voors en tegens - Alle servicefuncties (2)

De aanmeldingsprocedure is vrij eenvoudig en duurt niet langer dan een paar minuten. Als u naar het platform komt, ziet u een welkomstpagina die u aanbiedt om in te loggen of te registreren op de site. Om u aan te melden, moet u standaardinformatie verstrekken, dwz naam, geboortedatum, locatie, evenals uw geslacht en leeftijd. U moet ook uw e-mailadres opgeven en een geheime sleutel typen.

Vervolgens wordt u in een pop-upvenster gevraagd om een foto toe te voegen, wat hier een verplichte stap is. Zorg ervoor dat u geen auteursrechtelijk beschermd materiaal, illustraties, extreme close-ups of gephotoshopte foto’s gebruikt. Je mag ook geen afbeeldingen van beroemdheden of naaktfoto’s plaatsen. Anders wordt de foto verwijderd.

Zijn de accounts hier echt?

Er is geen strikt veiligheidsbeleid tegen vervalsingen en oplichters; er zijn echter niet veel nepaccounts. Profielen kunnen goed ingevuld of leeg zijn, omdat dit van de persoon afhangt. Trouwens, je kunt je bio later toevoegen of bijwerken als je dat wilt. Als gratis gebruiker kun je profielfoto’s zien, terwijl het op andere sites een premium-functie is.

Meestal bevatten profielen weinig informatie, waaronder alleen basiskenmerken zoals naam, locatie, geslacht en leeftijd. Je krijgt echter een levensverhaalveld aangeboden waar je iets intrigerends over je levenservaring kunt schrijven.

Zelfs als een profiel je echt lijkt, weet je nooit met wie je communiceert. Zorg ervoor dat u voorzorgsmaatregelen neemt en laat u informeren over veiligheidstips. Geef nooit uw persoonlijke of creditcardgegevens aan een volslagen vreemde. Voorafgaand aan de vergadering kunt u een eenvoudige Google-zoekopdracht uitvoeren. Het maakt je geen stalker; het geeft je een idee van wie je gaat ontmoeten.

Website en mobiele versie

Het MeetMe-platform heeft een eenvoudig en mooi ontwerp, maar je krijgt het gevoel dat het is verlaten. De meeste singles gebruiken de MeetMe-app. De applicaties zijn beschikbaar voor iOS en Android en bevatten de belangrijkste highlights van de website. Het is de meest populaire methode om door het platform te navigeren. De MeetMe.com-site biedt slechts een paar functies, terwijl de app een uitgebreide versie van de service is.

Er zijn verschillende instrumenten voor u toegankelijk wanneer u rechtstreeks door een account bladert of de lijsten en feeds bekijkt. Dit omvat het toevoegen van de gebruiker aan uw favorieten en het verzenden van een vriendschapsverzoek. De andere gebruiker moet de verzoeken accepteren voordat ze op uw lijst verschijnen.

Speciale kenmerken

MeetMe Recensie Mei 2024: Voors en tegens - Alle servicefuncties (3)

Wanneer je deel gaat uitmaken van de MeetMe-community, is het duidelijk dat de nadruk ligt op de applicatie. Hetzelfde geldt voor unieke kenmerken. Hoewel de site voor u misschien een beetje saai lijkt, is de app het ontdekken waard, omdat deze iets interessants te bieden heeft.

Vragen

Deze functie kan je helpen als je het ijs moet breken en niet weet hoe je dat moet doen. Het idee is het volgende. Als u geïnteresseerd bent in een bepaalde gebruiker, kunt u hem of haar een vraag stellen. Als het hen vangt, beantwoorden ze het. Zo niet, dan blijft uw vraag onbeantwoord en wordt uw identiteit verborgen.

Mysterie bewonderaar

Het is een geweldige game waarmee je meer potentiële matches kunt bereiken. De app stuurt je een melding dat je een geheime toegewijde hebt, maar zijn of haar identiteit is verborgen. Dan zie je een paar foto’s en moet je kiezen welke van je bewonderaar is. Als je het mis hebt, blijft de identiteit verborgen.

MeetMe Live

Meet Me Live is een streamingdienst en een andere interactietool. Je kunt cadeautjes naar streamers sturen, die vervolgens kunnen worden ingewisseld voor echt geld of credits.

Snelle keuze

Deze functie is beschikbaar in de MeetMe-app. Als je hebt gehoord van het Tinder-swipe-spel, krijg je een algemeen idee. Je ziet een foto van je potentiële match en kiest of je deze leuk vindt of niet.

Partner zoeken

Het MeetMe-zoeksysteem richt zich op lokale matches. U kunt door individuen bladeren via de Locals-feed of via de Live Video Streaming-feed. Zowel lokale als live feeds worden in een raster weergegeven. U kunt ook matches bekijken en ontdekken die door MeetMe zijn gemaakt vanuit uw profiel.

U kunt ook zoekopdrachten uitvoeren met behulp van de Locals-feed. U kunt de resultaten ook verfijnen door geavanceerde filters toe te passen. Als u met het lid wilt communiceren, kunt u op zijn of haar profiel klikken. Het profiel bevat enkele feiten uit bio en foto’s.

Hoe werkt Meetme?

MeetMe Recensie Mei 2024: Voors en tegens - Alle servicefuncties (4)

De site biedt u een breed scala aan zoekhulpmiddelen waarmee u de zoekresultaten kunt verfijnen. Locals Feed biedt u dus twee zoekopties: basis zoeken en geavanceerd zoeken. Met de basis kun je zoeken naar lokale singles gebaseerd op filters zoals locatie, geslacht, leeftijdscategorie en seksuele geaardheid.

De geavanceerde zoekopdracht bevat meer geavanceerde filters zoals tags, relatiestatus en andere delen van het profiel en verschillende attributen zoals afstand. Deze zoekfunctie is echter alleen beschikbaar voor Premium-leden.

Zoekopties en filters bij Meetme

U kunt door de profielen van andere gebruikers bladeren via de Locals-feed of de Live Video Streaming-feed. U kunt de matches die door MeetMe zijn gemaakt ook vanuit uw profiel bekijken. Live feeds zijn een-naar-tal videovertalingen waarmee gebruikers in realtime kunnen communiceren, anderen kunnen zien en praten. Met videostreams krijg je bovendien de mogelijkheid om andere chats van de streamer te zien.

De belangrijkste tool op MeetMe is de Match-optie. Vanaf hier kun je een lijst met wedstrijden zien en MeetMe laten weten of je er zin in hebt.

Communicatiemethoden

De MeetMe is rijk aan communicatiefuncties en biedt veel chat- en interactietools:

  • Chatten – deze functie omvat de gebruikelijke berichten en chatten, evenals een video-oproepoptie. Maar het is alleen mogelijk om een videogesprek te voeren als je al een normale chat met het lid hebt gehad.
  • Foto’s – u kunt foto’s leuk vinden en erop reageren
  • Vraag het mij – met deze optie kunt u anonieme vragen verzenden en ontvangen.

Live videofeeds bieden u een aantal verschillende opties, waaronder:

  • Virtuele geschenken verzenden
  • Live tekstchatten
  • Videochat

Andere communicatietools die beschikbaar zijn via uw profiel zijn onder meer:

  • Meldingen
  • Keer bekeken
  • Vrienden
  • Favorieten (Gouden Sterren)
  • Discussies

MeetMe-alternatieven

MeetMe Recensie Mei 2024: Voors en tegens - Alle servicefuncties (5)

Zoals je kunt raden, is dit concept verre van uniek in deze niche. Daarom moet MeetMe verbeteren en meer speciale functies introduceren om een breder publiek aan te trekken. De naaste concurrenten zijn Tinder, MeowChat en Badoo. Al deze mobiele apps en diensten zijn ontworpen om mensen te helpen andere lokale singles te ontmoeten in een eenvoudige online setting. MeetMe steekt echter gunstig af bij een aantal communicatietools en een gebruiksvriendelijke interface.

Lidmaatschapsprijs en betalingsmethode

Het is helemaal gratis om je te registreren en de MeetMe-app te downloaden. Ook hebben gratis gebruikers toegang tot de meeste functies, waaronder chatten en zoeken. Maar ze bieden wel een betaald abonnement aan dat MeetMe+ heet en een tegoedsysteem. Credits kunnen worden gekocht om verschillende functies te ontgrendelen, zoals het vergroten van uw zichtbaarheid en het vergroten van uw populariteit. Voor leden die populair zijn op de MeetMe Live-feeds en virtuele geschenken van andere leden ontvangen, is het mogelijk deze om te zetten in credits of echt geld.

Gratis lidmaatschapsfuncties

Verrassend genoeg is MeetMe gratis te gebruiken. U hoeft geen betaald abonnement aan te schaffen, aangezien een gratis account toegang geeft tot de meeste sitefuncties, waaronder:

  • Aanmelden
  • De info invullen
  • Overeenkomst zoeken
  • Chatdiensten
  • Livestream-service

Premium lidmaatschapsfuncties

Hoewel het gratis is om lid te worden van MeetMe, zijn er functies waartoe alleen geüpgradede accounts toegang krijgen. Zonder een betaald abonnement werken sommige functies niet eens. Betaalde functies:

  • Zien wie je foto’s heeft bekeken
  • Datingervaring zonder advertenties
  • Meer geavanceerde zoekfilters
  • Je berichten worden als eerste weergegeven in de inbox van andere gebruikers
  • Blader anoniem door andere profielen
  • Versier je account met profielthema’s

Hoeveel kost daten op Meetme?

MeetMe Recensie Mei 2024: Voors en tegens - Alle servicefuncties (6)

In vergelijking met andere providers is MeetMe laag geprijsd. Daarom wint het van andere platforms. MeetMe is een perfecte site in deze niche met betrekking tot bruikbaarheid en geavanceerde zoekhulpmiddelen.

Looptijd Kosten Totaal
MeetMe +
1 maand 6,99 USD / maand 6,99 USD
3 maanden 5,66 USD / maand 16,99 USD
6 maanden 4,17 USD / maand 24,99 USD
Credits
250 credits 0,01 USD / krediet 2,99 USD
500 credits 0,01 USD / krediet 4,99 USD
625 credits 0,02 USD/tegoed 9,99 USD
2.000 tegoeden 0,01 USD / krediet 14,99 USD
3.700 tegoeden 0,01 USD / krediet 24,99 USD
MeetMe Recensie Mei 2024: Voors en tegens - Alle servicefuncties (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Corie Satterfield

Last Updated:

Views: 6149

Rating: 4.1 / 5 (62 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Corie Satterfield

Birthday: 1992-08-19

Address: 850 Benjamin Bridge, Dickinsonchester, CO 68572-0542

Phone: +26813599986666

Job: Sales Manager

Hobby: Table tennis, Soapmaking, Flower arranging, amateur radio, Rock climbing, scrapbook, Horseback riding

Introduction: My name is Corie Satterfield, I am a fancy, perfect, spotless, quaint, fantastic, funny, lucky person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.